Climatizarea reprezintă un sistem complex, alcătuit dintr-un circuit de aer şi unul închis de agent refrigerant (bucla de climatizare). Obectivul acestui sistem este de a scoate căldura din aerul care intră în habitaclu. Acest fapt se realizează prin restituirea căldurii în aerul exterior, sub capota motorului.


Sistemul de climatizare utilizează un principiu fizic simplu: Fluidual refrigerant (freonul) absoarbe căldura prin trecerea din starea lichida în starea gazoasă şi eliberează cadură la tecerea din starea gazoasă în starea lichidă.
Echipa noastra de tehnicieni poate interveni prompt, pentru confortul dumneavoastră, la cele mai mici semne de disfuncţionalitate ale sistemului de climatizare.

Atentie deosebită la curatenie!

Mirosurile emanate de sistemele de climatizare sunt cauzate de bacterii şi fungi. Este recomandată oprirea sistemului de climatizare cu cinci minute înainte de sfârşitul călătoriei, deoarece nu mai este admis aer în sistem, şi umiditatea este eliminată. Dar cea mai bună soluţie este furnizată de serviciul nostru de curăţare a sistemului de climatizare, prin îndepărtarea totală a bacteriilor şi impurităţilor. Avantaj: nu vor mai apărea mirosuri neplăcute şi va fi garantată puritatea aerului admis din exterior, aspect foarte important pentru cei ce suferă de alergii.

Servicii de reparatii sisteme climatizare in Timisoara zona Iosefin-Gara Nord

  • Inspectie si servisare
  • Detectarea scurgerilor de freon
  • Inlocuirea / repararea componentelor sistemului A/C
  • Eliminarea mirosului neplacut din sistemul de ventilatie
  • Inlocuire / reparatie conducte
  • Inlocuirea si repararea furtunelor de A/C